Waarom-Roosendaalarbo

Roosendaal Arbo; van 2004 tot heden.

Roosendaal Arbo is opgericht in 2004 door een drietal ervaren bedrijfsartsen. Dit besluit werd ingegeven doordat de bedrijfsartsen een groeiende ontevredenheid opmerkten over de kwaliteit van de dienstverlening van de grotere Arbodiensten. Wij namen ons voor om dat beter te doen.


Roosendaal Arbo kenmerkt zich door langdurige klant relaties, het nakomen van afspraken en de korte lijnen van de klanten naar onze professionals. De bedrijfsartsen zijn allen geregistreerd en worden permanent bij geschoold. Wij zijn in het bezit van een Arbodienst certificaat en een ISO certificaat. Dat garandeert een basis voor de kwaliteit van ons werken en is noodzakelijk voor klanten die een verzuimverzekeraar hebben.

Wij opereren in een markt vol concurrenten. Wij zien onze concurrenten opkomen, verdwijnen, overgenomen worden of fuseren. Ons bedrijf is door de jaren heen vrijwel hetzelfde gebleven, geen forse groei, weinig mutaties in personeel en nog belangrijker, vrijwel geen mutaties in ons klantenbestand.


Acquisitie doen we vrijwel niet, de overgrote meerderheid van de nieuwe klanten, komt binnen via mond-op-mond reclame of via referenties. Wij zijn daar trots op, ons product wordt kennelijk gewaardeerd.

Een essentieel onderdeel van ons succes, is het netwerk wat we in de loop van de jaren opgebouwd hebben. We werken samen met arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen, A&O deskundigen, advocaten, mediators, arbeidsdeskundigen, 2e spoor bedrijven, fysiotherapeuten, Cesar therapeuten, ergonomen, gewichtsconsulenten, life style coaches en niet te vergeten de gewone curatieve sector. We verwijzen met grote regelmaat naar onder meer HSK, Winnock, Ciran en Ergatis. Er zijn formele en informele contacten met zowel onze concurrenten/ collega bedrijfsartsen uit de regio als met de verzekeringsartsen/stafartsen van het UWV.


Wij rekenen geen provisie bij inzet van/verwijzing naar een van onze relaties uit ons netwerk, maar evalueren na inzet bij de klant. Alleen de goed presterende providers blijven verwijzingen krijgen. Uiteindelijk komt dit ten goede van al onze klanten en werken we samen met de beste professionals.

Het resultaat van deze jarenlange inspanningen en investeringen in het netwerk hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij gespecialiseerd zijn in het naar tevredenheid oplossen van complex verzuim, tevredenheid bij zowel de werknemer als de werkgever.


Neem contact met ons op