Keuringen-Roosendaalarbo

Keuringen

Roosendaal Arbo biedt u uiteraard ook overige arbodienstverlening aan, zoals het uitvoeren (en periodiek evalueren) van de RIE, het PMO en het uitvoeren van medische keuringen op vrijwel elk gebied.


In de afgelopen jaren is gebleken dat er een grote vraag is naar medische keuringen op locatie. Roosendaal Arbo beschikt over diverse mobiele sets keuringsapparatuur en keurt, naast onze eigen locaties ook bij u op het bedrijf, tevens ’s avonds en in de weekenden. Voorbeelden van dit type dienstverlening zijn, het uitvoeren van een PMO, of het uitvoeren van meer dan 25 bodemsaneringskeuringen.


Wat brengt u mee voor de rijbewijskeuring?

  1. Keuringsverslag van het CBR (via het CBR downloaden en uitprinten. Daarop staan vanaf 1 maart 2019 ook zgn. ZD codes).
  2. Identiteitsbewijs / Rijbewijs.
  3. Draagt u een bril? Neem deze dan mee. Draagt u contactlenzen, neem dan het recept van uw opticien mee waarop de sterkte staat vermeldt, of de verpakking van de lenzen. Dan hoeft u voor de test van uw gezichtsvermogen de lenzen niet uit te doen.
  4. Gebruikt u medicijnen? Neem deze dan mee of een medicatieoverzicht.
  5. Heeft u op de vragenlijst verklaard dat u te maken heeft/of had met een medische aandoening, neem dan ook eventuele beschikbare medische informatie mee, welke deze klacht kunnen onderbouwen richting CBR.
  6. Urine, hoeft niet nuchter. Bij voorkeur niet ouder dan een uur of twee. Neem de urine mee in een urinecontainertje dat te koop is bij apotheek, drogist of huisarts.


Neem contact met ons op